Условия

img-delivery

Поръчка, Доставка, Връщане и Замяна

При поръчка на стоки, продукти за реклама или дизайн ще получите отговор за конкретен срок на доставка освен ако не е уговорено друго. За стоки и продукти без нужда от допълнителна обработка или дизайн за тях се издължават в следващия работен ден. Доставката на продукти за гр. Пловдив е без ограничение на сумата и е безплатна. За доставка на стоки за всички останали населени места се дължи съответната куриерска такса. Офисът ЕООД не извършва доставки за своя сметка извън гр. Пловдив. Заявките могат да се получават с куриерска фирма по желание на заявителя /клиента/ като сроковете за доставяне на заявката ще бъдат съобразно условията на съответната куриерска фирма.
Моля, обърнете внимание! Някои продукти са с удължен срок на доставка или изработка поради съобразяване с индивидуалните изисквания и нужди на Клиента или поради необходимата техническа работа съобразена със спецификата на проекта или продукта. В описанието на всички такива продукти или услуги се съдържа повече информация за конкретните срокове на доставка.
Ако липсва информация за удължена доставка в описанието на конкретния продукт, но поради независещи от „Офисът” ЕООД причини, за неговата доставка се изисква повече от стандартното време за доставка, наш оператор ще уведомява Клиента за настъпилите промени.

Начин на плащане:

  • В брой – наложен платеж при доставка с куриерска фирма.
  • В брой – в нашия офис на адрес: гр. Пловдив, ул. Хан Аспарух 75
  • С карта – Картови плащания.
  • С банков превод

Връщане на стока:

Офисът ЕООД прилага Директива 83/2011/ЕС на Европейския парламент и на Съвета относно правата на потребителите.

Потребителски права при връщане на продукт:

Имате право да върнете продукт от направена поръчка в рамките на 14 календарни дни, без изрично задължение да посочвате причината за вашето решение.

Срокът за връщане на продукт приключва след изтичане на тези 14 календарни дни, считано от датата на доставка.

 

ВАЖНО Е ДА ЗНАЕТЕ НАШИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ:

Да пазите оригиналната опаковка и пълната окомплектовка на получения продукт.

Имате право да тествате закупения продукт и да се уверите че Ви хареса, но сте задължени да го пазите в безупречно състояние и вид. Върнатия продукт трябва да бъде без следи от употреба, без драскотини, без следи от удари, намачкване или други и с всички защитни покрития, които продукта е имал при получаването му.

Оригиналната опаковка, всички книжки и документи, вкл. документите за собственост, трябва да са здрави, да не са надраскани или повредени.

При закупуване на няколко идентични продукта се позволява връщане на само 1 брой разопакован продукт. Останалите ще бъдат приети само и единствено, ако всички кутии/опаковки са запечатани и не е повредена тяхната цялост.

Не се допуска връщане на продукт, за който е бил изработен индивидуален проект, дизайн и клиента е получил мостра, която е одобрена с писмено потвърждение съдържащо дизайна или желания проект, и продуктът е напълно идентичен с одобрения такъв като размер, цвят, стил, брой или др.

Транспортните разходи за връщането на продукта се поемат от Вас.